logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Vaccinaties


Eboek Vaccinatie gevaren (PDF - 271 pagina's)

In de voorafgaande maanden van 2009 heb ik met het oog op allerlei nogal omstreden vaccinaties de moed gevat om alle tot nu toe verborgen gebleven gevaren van vaccinaties eens op een rij te zetten en bijeen te brengen in een samenvattende studie. Hierbij heb ik me gebaseerd op allerlei - verspreide en nooit in onderlinge samenhang gebrachte - wetenschappelijke publicaties met betrekking tot allerlei mechanismen die niet alleen gerelateerd zijn aan de gebruikte antigenen, maar die vooral betrekking hebben op over het hoofd geziene eigenschappen van de gebruikte hulpstoffen, zoals formaldehyde en verschillende adjuvants, zoals Thimerosal, aluminiumzouten en MF59 (dat zijn gevaar ontleent aan het bestanddeel Span85).

Lees verder

T.C. Kuiper - van den Bos


Er is niets zo omstreden als de vaccinaties. Enerzijds wil de overheid heel begrijpelijk epidemiŽn voorkomen maar gevolg is wel dat een heel jong kind met een gevoelig immuunsysteem en hersenen die gevoelig zijn voor allerlei invloeden een aantal cocktails naar binnen krijgt die allerlei zaken kunnen verstoren.

Mijn zoon is na de BMR vaccinatie heel erg ziek geworden en heeft vanaf dat moment een ontwikkelachterstand en klachten in het autistisch spectrum erbij gekregen. Ik zal nooit kunnen bewijzen dat er een relatie is geweest maar gezien het grote aantal artikelen op internet over vaccinatie schade zal de waarheid in het midden leggen. Maar omdat er geen autisme in de familielijnen voorkomt en dit een erfelijke aandoening is heb ik grote twijfels over deze cocktail.

In Amerika is er rond 2000 veel onrust geweest omdat er in kindervaccins op grote schaal kwik als conserveermiddel is gebruikt. Na druk van de publiek opinie is dit conserveermiddel vervangen maar tot mijn stomme verbazing nog altijd in gebruik van groot deel van griepvaccins, de stof heet thimerosal.

Ik kan / mag geen medische adviezen geven maar zal wel kritische informatie en nieuws verzamelen. Vergroot je kennis van dit soort zaken gezien het grote belang voor je kinderen.

Ieder jaar worden miljoenen mensen opgenomen met problemen veroorzaakt door cocktails van medicijnen of chemicaliŽn maar zodra je over cocktails van vaccins begint blijft het angstig stil.

De tijd zal het leren......

Ron


De vaccinatie-KuKluxClan

Medisch-onderzoeksjournalist Desirťe RŲver is het zat. De ongelooflijk lakse houding en zelfingenomenheid van het RIVM en de starheid waarmee Coutinho en medewerkers figuurlijk hun gelijk van de daken schreeuwen, kennelijk zonder de minste vorm van zelfreflectie, hangt haar de keel uit.. Het RIVM is onverantwoordelijk bezig, omdat zij de ernst van de wetenschappelijke bewijzen die er zijn tťgen vaccinaties niet onderkend. En dŠt het RIVM deze niet citeert of meeneemt in publieke gesprekken rondom vaccinaties. Er is in middels 1 dode gevallen.

Lees verder


De Gevaren van Vaccins

De overheid beweert dat vaccins volkomen veilig zijn en besmettelijke ziekten voorkomen. Maar dit wordt tegengesproken door onderzoeken, statistieken en medische studies. De bijwerkingen van vaccins zijn autisme, dyslexie, hersenletsel, wiegedood, leerproblemen, epilepsie, ADD, ADHD, allergieŽn, kanker, astma, diabetes, obesitas, etc. Vaccins bevatten giftige stoffen zoals aluminium, kwik, formaldehyde, antivries, methanol, latex, MSG, dierlijk weefsel en bloed, aborteerd foetus weefsel, dierlijke proteÔnes, dierlijke virussen, bacteriŽn, etc. Thimerosal is een kwik-houdend conserveringsmiddel dat sinds de jaren 30 in vaccines wordt gebruikt. Kwik is een zwaar neurologisch gif dat in verband gebracht met allerlei neurologische en lichamelijke stoornissen.

http://www.fonteine.com/thimerosal.html
http://www.hetechtenieuws.be/index.php/gezondheid/47/99-vaccinatie--schadelijk

In Nederland is Thimerosal uit het Rijksvaccinatie programma verwijderd.
Thimerosal zit nog wel in alle andere vaccins!
http://www.bcfi.be/Folia/2000/F27N05C.cfm

Daarnaast bevatten vaccines aluminium, een ander neurologisch gif. Aluminium krijgt niet veel media aandacht, en daarom realiseren ouders zich niet dat het een groot gezondheidsrisico is.

Lees verder

Health Ranger7


Mazelen gereduceerd dankzij vaccinaties?

mazelen.jpg (79081 bytes)

Kijk even wat er gebeurde tussen 1912 en 1963 zonder een vaccin......

Oordeel zelf

Ron


Vaccine safety controversy on national TV


Vaccine Nation

At the end of the eighteenth century, British physician Edward Jenner, with highly questionable medical credentials, initiated the theory and practice of live virus immunization that continues to serve as the scientific basis for the ever increasing vaccination of the worlds citizens. With the number of vaccinations given to infants and children rising, kids are receiving doses of toxic mercury and other heavy metals well above environmental safety levels. Yet the medical evidence is clear. Mercury, known as thimerosal, and other heavy metal additives are highly toxic and threaten children with neurological damage. The long-term efficacy of global vaccination remains controversial, inconclusive and is suspect in light of the powerful corporate interests, lobbying efforts, and profits associated with a multi-billion dollar vaccine industry..

In his documentary film Vaccine Nation, award-winning investigative film director Dr. Gary Null challenges the basic health claims by government health agencies and pharmaceutical firms that vaccines are perfectly safe. This is one of the most critical questions facing todays children and future generations to come. If inoculation with a large regimen of vaccines is safe, what can account for the rapid increase in autism and other mental disabilities that are now at epidemic proportions? And why isnt the sudden onset of neurological illnesses in children being treated as an urgent crisis by our government and medical industries? Weaving together interviews with many of the nations most expert medical researchers, private physicians specializing in autism, parents of children victimized by immunization, congressmen, vaccination activists, legal authorities and more, Vaccine Nation will awaken viewers to one of the continual perils to the health and future of children.

Mbt het poliovaccin in de jaren 60 zeker eens dit lezen
http://www.fonteine.com/sv40_poliovaccin.html


George Carlin - Fear of Germs


Lijst ingrediŽnten vaccins

http://www.informedchoice.info/cocktail.html
http://www.novaccine.com/specific-vaccines/vaccine.asp?v_id=16

Leendert


Vaccinatie of kinderziektes

Voor ons is de hele "bewustwording" begonnen met heftige bijwerkingen van vaccineren van ons eerste kind. Hij heeft drie keer een collapse gehad (stopte met ademen). 2 keer vlak na de 1e DKTP-vaccinatie en 1 keer binnen 1 dag na de tweede DKTP-prik In de professionele bijsluiter staat dit ook als mogelijke bijwerking. Maar ja, de gemiddelde "verse" ouder vraagt niet eens om een bijsluiter bij het consultatiebureau als je 2 maanden jonge kind gevaccineerd wordt. Stel, je gaat naar de apotheek met een recept en je krijgt een bruin flesje mee zonder etiket, doosje en bijsluiter. Dan sta je wel raar te kijken...

Ons eerste kind had niet eens de tweede en derde vaccinatie mogen krijgen!. Ondanks de melding aan het consultatiebureau hebben ze hem toch voor de tweede en derde keer gevaccineerd. 3 keer heeft mijn vrouw hem instinctief "wakker" moeten schudden. Zijn lippen waren blauw en zijn gezicht was wit. Hij stopte "zomaar" met ademen... Soortgelijke incidenten zijn voorgekomen waarbij het kind het "shaken baby"
syndroom heeft opgelopen. Ouders zijn aangeklaagd voor kindermishandeling: Ze zeiden dat hij stopte met ademen... Wij weten nu wel beter. In de meeste gevallen zijn die kinderen rond de 2 maanden (tijd van eerste vaccinatie).

Na 4,5 jaar spitten in boeken en op internet is onze conclusie: Je hebt meer kans te sterven aan de gevolgen van preventief vaccineren, dan aan een kinderziekte zelf, die je overigens ook MET vaccinaties kunt krijgen. (zie ook "Vaccinatie, het einde van een mythe" geschreven door Viera Scheibner) Het gaat gewoon om geld. Alles wordt vergoed door de overheid, net als veel chemische medicijnen, maar je bent wel verplicht basisverzekerd voor ca 1200 euro per jaar. Dus uiteindelijk betaal je het wel. Als ons 2e kind (nul vaccinaties) polio krijgt (waarvan hij kan genezen), zijn wij "slechte ouders". Waarom heb je hem niet laten vaccineren tegen die vreselijke ziekte. Als hij op zijn 15e leukemie, op zijn 30e kanker of de ziekte van Crown krijgt, of een Autistisch spectrum stoornis heeft, zal niemand zeggen: Waarom heb je hem laten vaccineren...

In Japan is wiegendood fors afgenomen nadat met er toe overging kinderen voortaan pas na hun tweede verjaardag voor het eerst te vaccineren.

Ik wil hier nog aan toevoegen: Vaccineren is een keuze. Het is NIET verplicht. In de USA zijn al dwingende koppelingen bekend van geen Rij-examen mogen doen of niet toegelaten worden op school of kinderdagverblijf indien niet gevaccineerd. Dat mag NOOIT gebeuren. Als mensen zeggen dat ik profiteer van het gevaccineerd zijn van de meeste andere kinderen en dat mijn zoon kinderziektes zou kunnen overbrengen, is mijn reactie dat dat laatste klopt. Alleen kunnen gevaccineerde kinderen net zo goed kinderziektes overdragen. "Waar maakt u zich trouwens zo druk om... Uw kind is toch wel gevaccineerd en goed beschermd tegen mijn ongevaccineerd kind?".

Begrijp me goed hoor; ik ben niet tegen, het is alleen niet meer onze keuze...In de grondwet staat: Elk mens heeft het recht op zelfbeschikking (Je mag je dus ook kapot eten aan rommel). Er is een alternatief voor vaccins: Het heet: KINDERZIEKTES.

Deze versterken het immuunsysteem en geven slechts in enkele gevallen complicaties die kunnen leiden tot de dood. Voor vaccinaties geldt dit laatste ook. Aan u de keuze. Het lichaam gebruikt kinderziektes alleen als deze nodig zijn en is dus zelfselectief. Je krijgt hier dus nooit teveel van binnen. Ook vermijdt je zo alle eventuele (kankerverwekkende) verontreinigingen in de vaccinatie-oplossingen. De keuze is dus:
Vaccinatie of kinderziektes.

Dave Ypma


Dode baby na 21 jaar begraven

Christopher Blum was vier maanden oud toen het in 1987 in zijn bedje stierf. Hij was die dag ingeŽnt tegen DTP en ziek geworden. Het kindje gaf over en er kwam bloed uit zijn neus. De ouders denken dat dat hun zoon stierf aan een bloedinfectie door de spuit. Volgens de dokter ging het echter om wiegendood.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/1574280/__Dode_baby_na_21_jaar

 

Weer goed voorbeeld van de andere kant van vaccinaties. Mijn zoon werd binnen 24 uur na de BMR vaccinatie doodziek, er werd een kweek gemaakt maar die verdween spoorloos en uitslag is dus nooit boven water gekomen. Niet lang daarna veranderde zijn gedrag en met 2.5 jaar zat hij voor controle bij afdeling kinderpsychiatrie ivm zijn gedrag. Conclusie: autisme en ontwikkelachterstand. Het ergste was nog dat ik de zuigelingenzorg en huisarts niet kon overtuigen dat er iets mis was met mijn zoon en dus zelf een intake heb moeten regelen bij het ziekenhuis. Zoals je begrijpt zie ik vaccinaties niet meer als een veilig iets. Gevoelige kids of kids met verzwakt immuunsysteem betalen de prijs..

Ron


Geen vaccinatieplicht in Nederland

Volgens Jos Dute, hoogleraar gezondheidsrecht aan het Erasmus MC, is weigeren geen reden om iemand niet aan te nemen, te ontslaan of over te plaatsen. Er is in Nederland geen wettelijke basis voor een vaccinatieplicht, noch voor het verplicht meewerken aan (periodiek) bloedonderzoek. Zo'n plicht is in strijd met het grondrecht van de onaantastbaarheid van het menselijk lichaam. De werkgever voert soms het argument van de aansprakelijkheid aan. Hij moet immers het loon doorbetalen als de werknemer ziek wordt. Ook dit is geen argument voor een verplichte vaccinatie, volgens Dute. Loondoorbetaling is niet onredelijk in dit geval; de werknemer wordt tenslotte niet met opzet ziek. En voor een schadeclaim hoeft de werkgever niet bang te zijn als hij vaccinatie heeft aangeboden en alles heeft gedaan om besmetting te voorkomen.'

http://www.nvi-vaccin.nl/?id=285

Verplicht is strijdig met de Europese grondwet, artikel II-62 en artikel II-63:

II-62 Het recht op leven
1. Een ieder heeft recht op leven.
2. Niemand wordt tot de doodstraf veroordeeld of terechtgesteld.

Nederlandse Grondwet: Artikel 114

II-63 Het recht op menselijke integriteit
1. Eenieder heeft recht op lichamelijke en geestelijke integriteit.

2. In het kader van de geneeskunde en de biologie moeten met name in acht worden genomen:

  • a) de vrije en geÔnformeerde toestemming van de betrokkene, volgens de bij de wet bepaalde regels;
  • b) het verbod van eugenetische praktijken, met name die welke selectie van personen tot doel hebben;
  • c) het verbod om het menselijk lichaam en bestanddelen daarvan als zodanig als bron van financieel voordeel aan te wenden;
  • d) het verbod van het reproductief kloneren van mensen.

Lees meer:
http://www.grondweteuropa.nl/9326000/1f/j9vvgjnazrhmix9/vgt8md7m30xz


Vaccinatie waanzin in de VS, de sabotage van ons immuunsysteem

Aantal vaccinaties dat een kind krijgt voor zijn 19de jaar

1980 20 vaccinaties
2003 40 vaccinaties
2004 53 vaccinaties
2005 58 vaccinaties
2006 63 vaccinaties
2008 68 vaccinaties

http://www.rense.com/general81/notim.htm

 

 

Vaccination - The Hidden Truth

This is the first half of the shocking but extremely informative video documentary "Vaccination - The Hidden Truth" (1998) where 15 people, .including Dr. Viera Scheibner (a PhD researcher), five medical doctors, other researchers, and parents' experiences, reveal what is really going on in relation to illness and vaccines. With so much government and medical promotion of vaccination for prevention of disease, ironically the important facts presented here come from the orthodox medicine's own peer-reviewed research, of which a total of well over 100,000 pages has been studied by those interviewed. The result is a damning account of the ineffectiveness of vaccines and their often harmful effects. It shows that parents are not being told the truth by the media, the Health Department and the medical establishment, with a medical doctor, Dr. Mark Donohoe, confessing that "It is a problem for me that I am part of a profession that is systematically lying to people." Find out how vaccines are proven to be both useless and have harmful effects to your health and how they are often erroneously believed to be compulsory. Many people simply refuse to believe the truth regardless of how clear it is, but the impeccable documentation presented in this amazing video has changed the minds of many who have seen it.

To view or purchase the whole DVD/video, go to www.vaccination.inoz.com

Video - Why Vaccines Aren't Safe

This two and a half hour presentation, is well researched and presented. Are vacccines safe? Find out how they made it & the LIES about mercury Free vacines. At the end a medical doctor discusses how he gave his child a vaccine and it caused him to have severe autism. He vowed never to vaccinate himself or his family ever again after FINDING out the TRUTH!


Nvkp.nl

De vereniging is opgericht door een groep mensen die ervaring hebben opgedaan met negatieve gevolgen van vaccineren. Deze ervaring is opgebouwd vanuit hun beroep,
alsook vanuit eigen ondervindingen als ouder. Hierbij bleek dat er weinig gehoor was vanuit het reguliere medische circuit op al hun vragen. Dit mondde uit in de behoefte meer te willen weten over de risico's van vaccineren om deze kennis aan een breder publiek kenbaar te maken. De vereniging staat los van welke levensbeschouwelijke richting dan ook en staat open voor iedereen met vragen en problemen
rond vaccinaties bij kinderen.

http://www.nvkp.nl/


Gedragsstoornissen bij kinderen - de link met vaccinaties

Dit boek is bedoeld om inzicht te geven in de moderne rampen die kinderen treffen: gedragsstoornissen. Deze komen steeds vaker voor, en ook steeds vaker bij baby's die zich tot aan hun eerste vaccinatie normaal ontwikkelden. De schade die door vaccins wordt toegebracht, is het begin van een vicieuze cirkel: de weerstand neemt af; er steken allerlei ziektes de kop op waartegen antibiotica worden gegeven; dit verwoest de gezonde darmflora - bacteriŽn essentieel voor een normaal functioneren van lichaam en hersenen.

Sinds de publicatie van haar beide boeken is Viera een belangrijke stem in de vaccinatie arena. Haar neutrale, en nauwgezet systematische bestudering van medische publicaties in de reguliere wetenschappelijke literatuur kwalificeert haar bij uitstek om zowel professionals in de gezondheidszorg, alsook advocaten en ouders te voorzien van de complete achtergrond van het fenomeen vaccinaties. Wanneer kinderen vaccinatieschade vertonen, worden de ouders maar al te vaak beschuldigd van Shaken Baby Syndrome (het schudden van hun baby) of MŁnchhausen by proxy (het beschadigen van hun kind om als ouder zelf aandacht te krijgen).

Van de schade, teweeggebracht door vaccins, worden nietsvermoedende ouders beschuldigd … uitgerekend door diegenen die vaccinaties niet alleen toedienen en promoten, maar vaak ook instrument zijn in hun gevangenzetting.En dat terwijl in de meeste landen vaccinaties niet verplicht zijn, en het ieders recht is om deze te weigeren. En om - zonder gevolgen - daarin een eigen keuze te maken.

Ouders moeten zich realiseren dat er maar ……N soort van immuniteit bestaat: die, welke wordt verkregen door het op een natuurlijke manier doormaken van de desbetreffende ziekte zelf. En dat is een proces dat alleen kan plaatsvinden op momenten en volgens cycli die door de natuur zijn bepaald.Infectieziekten zoals waterpokken, bof, mazelen, en kinkhoest hebben tot taak het immuunsysteem aan te scherpen en volwassen te maken. Wanneer er zich daarbij negatieve effecten voordoen, moet worden gekeken naar de schadelijke effecten door het vaccineren en het mismanagement van het immuunsysteem door toediening van antibiotica en koortsremmers. Als ouder moet je je grondig op de hoogte stellen, en zelf pro-actief de gezondheid van je kinderen ter hand nemen.

Over Dr. Viera Scheibner

Viera Scheibner (geb. 1935), Slowaakse van origine, is een gepensioneerde doctor in de natuurwetenschappen. Ze startte haar wetenschappelijke carriŤre als student medicijnen, maar stapte na korte tijd over naar de natuurwetenschappen. Vanaf haar emigratie naar AustraliŽ in 1968 tot aan haar pensioen in 1987 was zij werkzaam als micropaleontoloog bij de New South Wales Geological Survey. Viera heeft zich pas na haar emigratie naar AustraliŽ toegelegd op, en gespecialiseerd in het onderwerp vaccinatie. Via het werk van haar man, Leif Karlsson, een Zweedse elektrochemisch ingenieur gespecialiseerd in (biomedische) monitoren, kwam zij in aanraking met het fenomeen wiegendood, en vervolgens min of meer bij toeval met vaccinatie als de waarschijnlijke oorzaak daarvan. Leif ontwierp de zgn. 'Cotwatch' een zuivere ademhalingsmonitor die via een sensor onder het wiegmatras de ademhaling van de baby registreert. Op de printstatus van tests met dit apparaat bleek stress bij de baby zichtbaar als afwijkend ademhalingspatroon. Op bepaalde vaste, kritieke dagen - gerekend vanaf een zgn. nuldag - traden periodes op waarin de baby minder effectief inademende. Deze nuldag bleek bijna altijd te kunnen worden herleid tot de dag waarop het desbetreffende kind was gevaccineerd. Deze connectie, en ook het oorzakelijk verband tussen vaccinatie en wiegendood kan worden aangetoond via het door Hans Selye geformuleerde non-specific stress syndrome, ook wel General Adaptation Syndrome genoemd (Selye H, A syndrome produced by diverse nocuous agents, Nature, 1936, July 4, 138:32; Selye H, Studies in adaptation, Endocrinology, 1937, 32(2):169-188; Selye H, The Stress of Life, 1978, McGraw-Hill, ISBN: 978-0070562127).

Vieraīs interesse was gewekt en zij startte in 1986 - aanvankelijk samen met haar man - een uitgebreid onderzoek naar de ademhalingspatronen van baby's. Zoals ook al naar voren was gekomen uit onderzoeken die zij eerder uitvoerden, resulteerde dit in de conclusie dat wiegendood vrijwel altijd optrad binnen een zekere tijd na vaccinatie. Het causale verband tussen vaccinatie en wiegendood was daarmee gelegd.
Toen de kinderartsen met wie zij samenwerkte haar onweerlegbare conclusie moesten toegeven, sloten zij hun gelederen. Viera's antwoord daarop was een zoektocht naar de waarheid. Daartoe heeft zij inmiddels meer dan 100.000 pagina's medisch wetenschappelijke literatuur bestudeerd.  Tijdens deze ontdekkingsreis schreef zij twee boeken en publiceerde zij artikelen in diverse tijdschriften.

Over de hele wereld weten ouders Viera te vinden wanneer zij worden beschuldigd van Shaken Baby Syndrome (SBS). SBS-symptomen worden onder meer veroorzaakt door het logisch verweer van het lichaam tegen de overmacht aan toxinen in de vaccins: een plotseling verdwijnen uit de weefsels van vitamine C - bouwsteen van collageen, onontbeerlijk onderdeel van botten en bloedvaten. Wanneer een rechter Viera's bewijsvoering accepteert, wordt de zaak meestal geruisloos geseponeerd: men wil haar getuigenis over het wee van vaccinaties liever niet officieel geboekstaafd zien.

Daarnaast houdt Viera wereldwijd lezingen voor een publiek dat varieert van medici en advocaten, tot ouders. Zo maakt zij velen deelgenoot van haar kennis over het onderwerp vaccinaties en de vele, zeer schadelijke effecten daarvan op het menselijk lichaam.

Publicaties
" 1991 Cot Death Linked to Vaccinations, Nexus Magazine (October-November, 1991)
" 1993 Vaccination: the Medical Assault on the Immune System, ISBN 064615124X (In het Nederlands vertaald en uitgegeven onder de titel: Vaccinatie, het einde van een mythe, ISBN 90 563 713 98.)
" 1998 "Shaken Baby Syndrome - the vaccination link" Nexus Magazine, vol 5, no 5 (August-September, 1998)
" 2000 Behavioural Problems in Childhood, ISBN 0-9578007-0-3
" 2001 "Shaken Baby Syndrome Diagnosis On Shaky Ground" Journal of Australasian College of Nutritional & Environmental Medicine, vol 20, no 2 (August, 2001)
" 2003 "Response to Leask and McIntyre's attack on myself as a public opponent of vaccination", Viera Scheibner, Vaccine, Letters to the Editor, vol 22, Issue 1, 8 December 2003, pp vi-ix PMID 14969277
" 2004 "Dynamics of Critical Days as Part of the Dynamics of Non-specific Stress Syndrome Discovered During Monitoring with Cotwatch Breathing Monitor" Journal of Australasian College of Nutritional & Environmental Medicine, vol 23, no 3, (December, 2004) pp 10-14.
" 2005 "Vaccination and the Dynamics of Critical days" Nexus Magazine, vol 12, no 6 (October-November, 2005)

Tip Geja Heinen


Vaccine Nation


Vaccinatie begeleiding

Als uw kindje pas 2 maanden oud is, wordt u voor de keuze gesteld om uw kind te laten vaccineren. De meeste mensen denken dat dit verplicht is, maar dat is niet zo.

Er zijn betreft het vaccinatie-schema diverse mogelijkheden:
1. u kunt uw kind alle 'aangeraden' vaccinaties laten geven,
2. u kunt ook slechts een gedeelte laten vaccineren
3. of zelfs helemaal niet laten vaccineren.
4. u kunt er ook voor kiezen het vaccineren nog even uit te stellen tot uw kind iets ouder is. In de praktijk blijkt dat het volledig, en al op zo jonge leeftijd vaccineren zowel voor- als nadelen kan hebben. Zo reageert niet ieder kind ideaal op de vaccinatie. Sommige kinderen krijgen klachten van lichamelijke of psychische aard. Deze klachten kunnen direct na het vaccineren optreden, maar het is bekend dat ook soms na een langere tijd zich nog klachten kunnen ontwikkelen. De meeste klachten zijn niet zo ernstig van aard, maar in sommige gevallen kan de vaccinatie zeer diepgaande gevolgen hebben.

Het kan lastig en ingewikkeld zijn een keuze te maken. En is van bepaalde individuele factoren afhankelijk. Het is daarom raadzaam uzelf goed te informeren over de voor uw kind juiste keuze.

Meer info hier


Video - Harmful Effects of Vaccination Shots


Preventie Vaccinatieschade

wil vaccinatieschade helpen voorkomen, wil het probleem van vaccinatieschade openlijk bespreekbaar maken, wil vaccinatieslachtoffers helpen hun rechten te verdedigen; wil politici stimuleren om de vrijheid van vaccinatie te bevorderen en betere informatie te verspreiden

http://www.vaccinatieschade.be/


Vaccin cover-up exposed

“A Dragon By The Tail”On the eve of an historic, billion-dollar world vaccination campaign, a leaked transcript ignites questions of vaccine safety and research corruption. Meanwhile, US senators fast-track a bill to protect vaccine manufacturers from litigation. With millions of lives at stake, and billions of dollars to loose, will a merger of philanthropy, big business and compromised science win an epic race between corporate agendas and medical ethics? In this world exclusive report, byronchild exposes how the most powerful medical research bodies in the United States compromise their vaccine safety research for vested interests, as they assist in a global vaccine policy, while a bill looms in the background to protect it all.

http://www.nmaseminars.com/files/Vaccine%20Cover-Up


Prevent vaccin injuries

PROVE provides information on vaccines, and the immunization policies and practices that affect the children and adults of Texas. Our mission is to prevent vaccine injury and death and to promote and protect the right of every person to make informed independent vaccination decisions for themselves and their families.

http://vaccineinfo.net/index.shtml


VACCINES - THE RISKS and THE CHOICES

Within 48 hours after receiving the measles, mumps and rubella (MMR) vaccine, Billy became increasingly irritable. Within two weeks, he began banging his head, making repetitive gestures, and then he lost all of his language skills. A few weeks later, Billy developed explosive diarrhea and screamed continually all day long.

http://www.nmaseminars.com/files/VACCINES.pdf


The Scoop on Pediarix: the New 5-in-1 Vaccine for DTaP Hep B IPV

It is certainly disturbing for parents to see their babies receive five to seven separate vaccinations at the 2-, 4- and 6-month "well-baby visits." However, reducing the total number of shots by combining them, rather than eliminating unnecessary shots from the schedule, is nothing more than a deceptive "placebo" for concerned parents.Even when familiar vaccines are combined, the mixture is considered to be a new product. The vaccine must be subjected to "safety and efficacy" clinical trials as though it were brand-new.[2] After reviewing several of the studies that allowed this vaccine to come to market, similar investigational flaws were discovered for this vaccine trial as in all others, safety is not "proven" through the studies, and "effectiveness" is defined only as the presence of antibodies.

The design of all vaccine safety studies is seriously flawed. A scientifically sound safety study would compare the new vaccine to an inert substance, such as sterile water or saline. In addition, current vaccine safety studies compare a new vaccine to a vaccine with a "known side effect profile." These flaws are bad enough, but the design of the Pediarix study coordinated by the UCLA Center for Vaccine Research, Research and Education Institute, was even more bizarre.

http://vaccineinfo.net/immunization/vaccine/dtap/pediarix.shtml


Video - Jenny McCarthy : Take the Crap Out of Vaccines


 

 

Thema's

Het hoofdmenu
Nieuws
Mijn weblog
Zoek op onderwerp


100% Fruitreep
Acerola superbes
Acne
Adhd
Afname van mineralen
Afvallen
Afvallen 2
Allergie
Alzheimer - Dementie
Amalgaam
Antikanker dieet
Anti-oxydanten
Anti-oxydanten top20
Artritis
Artrose
Aspartaam
Astma
Autisme
Boeken gezondheid
Borstkanker
Borstvoeding
Broccoli
Candida
ChemicaliŽn
Cholesterol
Cholesterol mythe
Chlorella
Co-enzym Q10
Daglichtlampen
Darmkanker
Depressie
De ziekte ME
Dieet & afvallen
Doodmoe ?
Eczeem
Ei hoort er wel bij
Elektroallergie
E621 - Vetsin
Farmacie
Fatale vetten
Fluor
Fructose
Fructose intolerantie
Geharde oliŽn
Gehydrolyseerd eiwit
Gezond eten 1
Gezond eten 2
Gezonde vetten
Goede boeken
Goed voor hart/bloedvaten?
Groente Top 10
Griep
Griep - verkoudheid
Groene thee
GSM / DECT ellende
Hart
Hoge bloeddruk
Hooikoorts
Huidproblemen
Kanker
Keelontsteking

Kefir

Koffie & caffeÔne
Koolhydraten
Lichttherapie
LuteÔne
Magnetron
Melk sprookje
ME (CVS)
ME en CGT

Migraine
Multiple sclerose

Nachtwerk
Olijfolie
Olijfolie 2
Omega 3
Omega 3 werking
Omega 6
Ontstekingen/infecties
Onsterfelijkheid
Osteoporose
Overgewicht waarom?
Prostaatkanker
Roken
SC darm Dieet
Schijf van vijf
Selenium

Slaapproblemen
Smaak maakt dik ?
Soja gezond?
Spiritualiteit
Spirulina Zee alg
Statines
Statines II
Stevia
Stoelgang
Stress
Suiker = gif
Suikerziekte
Superalgen
Tarwegras
Tarwekiembrood

Tarwekiem olie
Tomaat
Transvetzuren
Umts problemen
Vermoeidheid
Vervuiling
Verzuring
Vetarm = slecht
Vitamine C
Vitamine C dossier
Vitamine D

Voeding bij kanker
Voedingscentrum
Voedingsindustrie
Waarom ziek?
Water = levenskracht
Zink
Zoet maar dodelijk
Zonlicht = noodzaak !
Zuurdesem
Zware metalen
Meer..... 


View My Stats