Gardasil HPV Vaccin


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Uw dochter ook een proefkonijn ?

Het Gardasil baarmoederhalskanker vaccin


De Gevaren van de HPV-vaccins Gardasil & Cervarix (Baarmoederhalskanker vaccinatie Meidenprik)


De Gevaren van Vaccins

Met dank aan HealthRanger7

Voor meer video's van HealthRanger7 klik hier.


Vaccin tegen kanker: preventie met risico's

'Prik en bescherm!', is de slogan van de GGD-campagne die meisjes oproept zich te laten inenten tegen baarmoederhalskanker. Bezorgde ouders en instanties waarschuwen echter dat er aan vaccinatie ook risico's verbonden zijn. Vanaf september 2009 wordt de vaccinatie tegen het virus HPV, dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken, opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma. Alle meisjes van 12 jaar worden dan gevaccineerd. Meisjes die tussen 1 januari 1993 en 1 september 1997 zijn geboren, worden in maart en april voor de eerste keer opgeroepen. Het doel van de vaccinatie is om de sterfte aan baarmoederhalskanker te halveren: van tweehonderd naar honderd per jaar. Ouder zijn echter bezorgd. Er zou nog weinig kennis zou zijn over de gevolgen voor de gezondheid op lange termijn. Ook de actie van enkele GGD's die een Ipod verloten onder meisjes die alle drie de benodigde prikken daadwerkelijk halen, leidt tot kritiek. Hebben de ouders gelijk? Is dit vaccin te snel en te weinig getoetst voor het nu landelijk wordt ingevoerd? En wegen 400.000 vaccinaties op tegen de honderd levens die per jaar - wellicht - gered worden?

Bekijk de uitzending


Gezien alle ophef over het baarmoederhalskankervaccin nog even dit weetje.....

Ron

De pil verdubbelt kans op baarmoederhalskanker

Neem je minimaal 5 jaar de pil dan verdubbelt je kans op baarmoederhalskanker. Dit blijkt uit een analyse van studies op 50.000 vrouwen.

Link 1
Link 2
Link 3


Vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Er werd al een tijdje over gesproken, maar het vaccinatieprogramma voor meisjes boven de 12 jaar tegen baarmoederhalskanker is een feit. Wederom blijkt het, juist in onze tijd, steeds weer noodzakelijk om zelf verantwoording te nemen en bewuste keuzes te maken. Een ander doet dat namelijk niet voor je, ook niet als het de overheid betreft. De informatie die verstrekt wordt is bijzonder eenzijdig. Daarnaast is het opvallend dat het programma wordt doorgezet terwijl specialisten ongeveer een half jaar eerder hun twijfels hebben uitgesproken. Om een beslissing te kunnen maken of je wil of niet gevaccineerd wilt worden is meer informatie nodig dan hetgeen standaard verstrekt wordt.

Het vaccin Gardacil is ontwikkelt door Merck, een groot farmaceutisch concern. Inmiddels wordt het ook geleverd door GlaxoSmithKline onder de naam Cervarix. Het middel is eigenlijk niet werkzaam tegen baarmoederhalskanker, maar tegen een infectie van het papillomavirus. Dit virus wordt aangetroffen voor de ontwikkeling van baarmoederhalskanker, en is aangewezen als directe oorzaak ervan. Merck weet de juiste wegen te bewandelen, er wordt gelobbyd en reclame gemaakt. Het resultaat is geweldig voor ze: een aantal landen begint met vaccinatieprogramma's, in de VS alleen al 30 miljoen vaccins.

Commissies die dergelijke besluiten nemen (bij ons de Gezondheidsraad) laten zich natuurlijk voorlichten, maar het zal duidelijk zijn door wie dit gebeurd. Vooraf is wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd, de effectiviteit en aantoonbare bijwerkingen zijn onderzocht. Maar wat is aantoonbaar? Als iets niet aantoonbaar is, wil dat nog niet zeggen dat het niet bestaat. Inentingsprogramma's worden doorgezet, terwijl er duizenden meisjes met klachten rondlopen nadat ze zijn ingeŽnt. In de VS vooral met hartaanvallen en verlammingsverschijnselen (zonder duidelijke oorzaak!). Farmaceutische concerns zijn industrieel, hun eerste belang is geld maken. Heel veel is tot op heden onder de noemer van de wetenschap bedekt. Maar hoe denk je er zelf over dat homeopathie en kruidengeneeskunde in die wereld veelvuldig als kwakzalverij wordt bestempelt, antireclame wordt gemaakt, en beoefenaars en producenten voor de rechtbank gesleept? In plaats van onderzoeken of een natuurlijke remedie effectief is wordt er een symptoombestrijder ontwikkeld, het liefst 1 die je de rest van je leven moet gebruiken. Business dus! Gezondheidszorg is de afgelopen 100 jaar veranderd in ziektezorg, een trein die doordendert in dezelfde richting als we het geen halt toeroepen.

Kijk dan eens op www.beschermjedochter.nl Onder het motto 'Bescherm je dochter, vertel het door' wordt op deze site via de ouders geprobeerd om het vaccin aan de man te brengen. Rechtstreekse reclame is verboden in Nederland, maar wat is dit dan? Klik je op deze site op 'Contact', dan verschijnt slechts de mededeling dat je voor meer informatie bij de huisarts moet zijn. Op de gehele site wordt niet aangegeven wiens initiatief dit is. De site staat geregistreerd op naam van de webdesigner, ook bij de SIDN is het dus niet te achterhalen. Volgens de meegestuurde bijlage is de site ontwikkeld in opdracht van Sanofi.

Het is bijna niet voor te stellen dat het wel toegestaan zou zijn om op deze wijze het middel te promoten. Er wordt ingespeeld op het angstgevoel van de ouders. Op die manier kiezen voor vaccinatie zegt echter niets over de noodzaak voor de dochters, maar alleen iets over het angstgevoel wat bij de opvoeders heerst. Op deze site vind je ook een nietszeggend filmpje van Angela Groothuizen wat aanhaakt op dit angstverschijnsel.

De site is gewoon een slinkse manier om reclame te maken voor een geneesmiddel. Ook kun je een e-card via deze site versturen waarop staat dat je ingeŽnt bent. Werk voor de Reclame Code Comissie, waar ik een klacht in zal dienen.

Een bezoekje aan de volgende site doet me weer zuchten, www.prikenbescherm.nl Op deze site zouden mogelijke bijwerkingen genoemd worden. Het gaat echter niet veel verder dan wat huiduitslag en mogelijke koorts, en om niet flauw te vallen moet je vooral vooraf voldoende eten. Geen woord over mogelijke andere (nog niet 'aangetoonde') risico's of over de klachten die bij veel Amerikaanse meisjes ontstaan zijn na vaccinatie. Niet erg objectief dus.

Op meerdere plaatsen wordt de indruk gewekt dat baarmoederhalskanker veelvuldig voorkomt. Er overlijden ieder jaar ongeveer 200 vrouwen aan baarmoederhalskanker (De prognose van het vaccin is overigens een daling naar 100 sterfgevallen). Dit betekent dat de kans dat je hieraan sterft op dit moment ongeveer 0,002% is. Zou de kans op vervelende (aantoonbare of niet-aantoonbare) bijwerkingen kleiner zijn? Ter vergelijking: er zijn jaarlijks ongeveer 600 nieuwe gevallen van baarmoederhalskanker. Van borstkanker bijna 12.000.

Betreft het een slecht middel? Dat zal iedereen zelf moeten bepalen. Ik geef alleen wat stof tot overpeinzing. In Nederland worden in eerste instantie zo'n 380.000 meisjes ingeŽnt. Stel je voor dat 380 daarvan aantoonbaar relevante klachten krijgen. Dan is dat statistisch gezien slechts 0,01%, een goed resultaat. Er zijn dan echter wel 380 meisjes die met klachten rondlopen. Gezien de resultaten in de VS, meer dan 9000 klachten voordat de campagne begon, is de kans groot dat het een veelvoud betreft. In werkelijkheid natuurlijk nog hoger, aangezien niet iedereen zijn klachten meldt.

Maar er zijn ook klachten die niet aantoonbaar verband houden met vaccineren. Mensen worden tegenwoordig steeds gevoeliger, zeker kinderen. Let bijvoorbeeld eens op de toename van allergieŽn momenteel. Wat is het punt waarop het middel erger wordt dan de kwaal? Ik maak als regressietherapeut regelmatig mee dat gebeurtenissen die ooit hebben plaats gevonden veel later ineens hun uitwerking hebben. Dat geldt niet alleen voor mentale situaties, maar ook voor fysieke. Maar als je 40 bent en er ontstaan allerlei vage klachten, bijvoorbeeld in de vorm van vermoeidheid of pijnen, dan is nooit aantoonbaar in hoeverre een oud vaccinatieprogramma daar tientallen jaren eerder invloed op heeft gehad. En regressietherapie is nou niet bepaald wetenschappelijk bewijs.

Toen onze dochter als klein kind voor de DKTP-inentingen werd opgeroepen waren wij helemaal nog niet zo bezig met deze materie. Zoals de meeste ouders gingen we er gewoon vanuit dat het goed was dat die inentingen standaard plaats vinden. Gevoelsmatig is dat natuurlijk al beÔnvloed door het feit dat we zelf vroeger ook zijn ingeŽnt. Ze heeft echter ongeveer een jaar lang opvallend meer 'gejengeld' dan daarvoor, wat voor ons een signaal is dat het toch wel wat meer invloed heeft dan waar officieel vanuit wordt gegaan.

Toen ze uiteindelijk na dat jaar beter in balans was vond ze een nieuwe uitdaging: een strip anticonceptiepillen. We hebben de huisarts gebeld, die aangaf dat urgente hulp niet nodig was en dat de kans miniem is dat het schade aanricht. Vanuit zijn standpunt bekeken had ie daar groot gelijk in.

Ze was echter daarna dusdanig van slag dat we na een aantal maanden een bezoekje aan een homeopaat hebben gebracht. Eťn pilletje was er nodig. Aantoonbaar? Nee, in het geheel niet. Zowel niet dat haar gedrag het gevolg was van het innemen van de anticonceptiepil, als dat dit beÔnvloed is door de remedie.   Niet leuk als ouder zijnde, maar ik zou haar nu toch direct laten overgeven en een laxeermiddel geven.

Ik wil iedereen uitnodigen om eens te kijken op de site van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken, http://www.nvkp.nl/ Vooral onder 'Ziektes en vaccins' is veel informatie te vinden.

Jacob de Jong


Bescherm je dochter tegen Gardasil !

Uit onderzoek van de Amerikaanse autoriteit op het gebied van vaccinaties is gebleken dat Gardasil de kans op het verkrijgen van voorstadia van baarmoederhalskanker met 44.6% vergroot als het meisje of de vrouw al geÔnfecteerd was met HPV!!  Wij adviseren daarom dringend aan de vrouwen/meisjes die een HPV-vaccinatie overwegen om zich eerst op HPV te laten testen! De Amerikaanse organisatie Judicial Watch, die overheidscorruptie aan de kaak stelt, heeft op 30 juni 2008 een rapport uitgebracht gebaseerd op documenten van de FDA over de VAERS-rapportages met betrekking tot Gardasil. De FDA is door de rechter gedwongen deze documenten beschikbaar te stellen. Hierruit blijkt dat er inmiddels 8864 meldingen over reacties na vaccinatie met Gardasil zijn uitgebracht. Sinds september 2007 zijn er 18 meldingen van sterfgevallen (meest door bloedstolsels of anafylactische reactie), 27 van levensbedreigende reacties, 10 spontane abortussen en 38 gevallen van Guilain-Barre syndroom.

http://www.beschermjedochter.nu/


Gardasil vaccin

Beste Ron

Gardasil, het vaccin ligt al klaar voor jonge meisjes om ze te behoeden voor baarmoederhalskanker. Biinnekort wordt er begonnen met deze vaccinatie, in heel Nederland. Nu heb ik net gelezen dat twee Spaanse meisjes van 14 jaar na zo' n vaccinatie ernstige ziekteverschijnselen hebben opgelopen. De hele partij, 46.000 doses, is intussen door de Spaanse autoriteiten van de markt gehaald. Het vaccin is dan ook omstreden. Er zijn berichten bekend uit de media dan meerdere meisjes (ook in de VS) er ziek van werden.  Uit onderzoek van de Amerikaanse autoriteit op het gebied van vaccinaties is verder gebleken dat Gardasil de kans op het verkrijgen van voorstadia van baarmoederhalskanker met 44.6 % vergroot als het meisje of de vrouw al geÔnfecteerd was met HPV!! De NVKP adviseert daarom dringend aan de vrouwen/meisjes die een HPV-vaccinatie overwegen om zich eerst op HPV te laten testen! (Bron; Nederlandse Vereniging kritisch prikken). Bovendien is bij de vervaardiging van Gardasil gebruik gemaakt van moderne biotechnologie; recombinant DNA technology volgens de bijsluiter. (=gentech). Niet aan te bevelen dus deze vaccinatie!

Vriendelijke groeten,

Miep Bos, woordvoerster van De Gentechvrije Burgers, Europees Consumentenplatform
Donaustraat 170
8226 LC Lelystad
0320 258421

www.gentechvrij.nl
http://dgentechvrijeb.hyves.nl/
www.nanotechvrij.nl
www.wolmanzouten.nl


Doodziek door Gardasil baarmoederhalskanker vaccin

 

Met speciale dank aan Merck en minister Klink(klare onzin)

Leesvoer over dit bedrijf die al eerder in de fout ging:

  • Merck was negligent, committed consumer fraud

Kansas teen wants Gardasil taken off the market

Gabi Swank, a 16-year-old from Wichita, Kansas, says she and other girls are dying from the side-effects of the drug. Once a cheerleader with a 4.0 grade point average, she is now homebound, suffering from seizures, migraines and even two small strokes.

Lees verder

Marjan


HPV-vaccins als een 'deus ex vagina'

Baarmoederhalskanker

door Dťsirťe RŲver -- medisch researchjournalist
Met een voorwoord van dr. H.C. Moolenburgh

Uitgever Ankh Hermes
Formaat 14,5 x 21 cm.
Prijs ca. 14,50 euro
ISBN 978 90 202 0327 1
Verschijning mei 2009

Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van de HPV-vaccins

Wanneer je baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk, en zou je willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen. Maar voordat we jonge meisjes inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin is het wel zaak om te weten wat dit voor gevolgen heeft. De producenten van dit vaccin schromen niet om door middel van emotionele chantage jonge meisjes te intimideren via scholen, universiteiten, kranten, televisie en internet. Ook artsen en ministers nemen deze informatie klakkeloos over en zijn onbekend met de werkelijke feiten en verborgen bedoelingen. Vele duizenden internationale meldingen van 'bijwerkingen' hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde HPV-vaccins zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen. De auteur geeft opzienbarende informatie en onthult de verzwegen kanten. Weet wat je spuit! Lees, voor je spuit. Medisch researchjournalist Dťsirťe RŲver beschikt over een breed historisch overzicht van de Westerse patentgeneeskunde. Daarnaast heeft zij via haar wereldwijde contacten met artsen, therapeuten en onderzoekers een gedegen wetenschappelijke onderbouwing verzameld in het fascinerende veld van complementaire en holistische benaderingen van gezondheid. Naast het schrijven van artikelen geeft zij lezingen en workshops, en treedt zij op als dagvoorzitter van (medische) congressen en openbare debatten.

Talloze artsen en wetenschappers in Nederland hebben artikelen geschreven die onderstrepen dat zij ten zeerste betwijfelen dat veiligheid, beschermingscapaciteit en kosteneffectiviteit van de HPV-vaccins zijn bewezen. Niettemin heeft minister Klink in november 2008 doorgedreven dat Cervarix, het GlaxoSmithKline HPV-vaccin (humaan papillomavirus typen 16 en 18) vanaf september 2009 via het Rijksvaccinatieprogramma gratis wordt verstrekt aan 12-jarige meisjes. De GGDs van Nederland zijn inmiddels begonnen met de tegelijkertijd door minister Klink aangekondigde 'inhaalprocedure' voor meisjes van 13 tot 16 jaar.

In de begeleidende brief - geconcipieerd door het RIVM en ondertekend door Directeur Centrum Infectieziektebestrijding prof. R.A. Coutinho - worden de misleidende bewoordingen gebruikt van "een inenting tegen baarmoederhalskanker". De bijgesloten brief die de GGD Regio Nijmegen richt 'aan alle meiden die geboren zijn in 1993, 1994, 1995 of 1996' eindigt met de mededeling dat 'na de derde prikronde onder
alle meisjes die zich hebben laten inenten, vijf iPods worden verloot'

De informatie waarop de betrokken meisjes en hun ouders zich kunnen baseren voordat zij toestemmen in deze pijnlijke en ingrijpende 3-voudige HPV-vaccinatieronde, is - versterkt door de onfrisse manipulatie met iPods - op zijn zachtst gezegd eenzijdig gekleurd. Zo worden in de meegestuurde folder de ongewenste negatieve effecten ('bijwerkingen') zeer luchtig afgedaan, terwijl er in alle landen waar is gevaccineerd, al doden zijn gevallen. Is dat nog een bijwerking te noemen?

Uit het boek Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een deus ex vagina' hier enkele belangrijke feiten op een rij:

- Dankzij goed bevolkingsonderzoek met periodieke uitstrijkjes is baarmoederhalskanker een hekkensluiter in alle landen waar nu plotseling intensief wordt gevaccineerd
- Het verband tussen humaan papillomavirus (HPV) en baarmoederhalskanker is gebaseerd op een wetenschappelijke consensus: in essentie dus niet meer dan een aanname.
- HPV wordt vaak bij baarmoederhalskanker gevonden. In veel gevallen behoren deze HPVs tot andere stammen dan die in de vaccins (Gardasil: 6, 11, 16 en 18; Cervarix: 16 en
18). Er zijn zo'n 100 HPV-typen, waarvan er naar men aanneemt ongeveer 30 kankerverwekkend zijn.
- HPV-aanwezigheid bij baarmoederhalskanker zegt iets over de gezondheidstoestand van het desbetreffende lichaam, maar niet per definitie iets over een oorzakelijk verband tussen HPV en baarmoederhalskanker. HPVs zijn in feite dusdanig wijd verbreid, dat het zelfs vreemd zou zijn om deze (evenals andere organismen, zoals bijvoorbeeld schimmels) niet aan te treffen in een lichaam of een orgaan dat zodanig uit balans is qua voedingsstoffen, zuurgraad, zuurstofvoorziening, en/of emoties, dat dit kanker heeft ontwikkeld.
- Het HPV-vaccin wordt in de brieven en folders, gericht op meisjes en hun ouders, keer op keer benoemd als een 'vaccin tegen baarmoederhalskanker' . Dit is een zeer ernstige misleiding. Er zijn veel meer manieren om baarmoederhalskanker op te lopen. De vaccinproducenten benadrukken niet voor niets: regelmatige uitstrijkjes blijven altijd nodig.


Discussie over gardasil - het baarmoederhalskanker vaccin

Houd er rekening mee dat big pharma broodschrijvers in dienst heeft die met name richting media en fora actief zijn. Dit bleek recent ook uit de uitzending van Zembla. Deze techniek wordt al heel lang toegepast, verdeel en heers zullen we maar zeggen.

Maak mensen bang en krijgt controle over ze, dat werkt met de angst voor gevolgen van de recessie (geld kan echt niet zo maar verdwijnen!) net zo goed als met de angst voor ziekten. Maar we worden ziek door toxines veroorzaakt door diezelfde chemische industrie. Virussen kunnen toeslaan als je immuunsysteem verzwakt is door toxines en slechte doorbloeding.

Ron

http://www.nujij.nl/campagne-baarmoederhalskanker-vaccinatie-van-start.4799417.lynkx


Corruptie bij het Nobelprijs commitee ?

Volgens het Zweedse handelsblad Dagen Medicina hebben Nobel Media and Nobel Webb miljoenen dollars aangenomen van de fabrikant van HPV vaccins (Astra-Zeneca).  Maar volgens het Nobel commitee is er geen enkel verband met het feit dat de Nobelprijs voor medicijnen in 2008 is gegeven aan een Duitse wetenschapper die de link tussen HPV en baarmoederhalskanker heeft gelegd. Dat Astra-Zeneca bestuurslid Bo Angelina ook in het bestuur van het Nobel commitee zit speelt uiteraard ook geen rol volgens de fabrikant.

Lees verder

Ron

--

Als ik sprookjes wil geloven dan ga ik wel naar de Efteling....


Meer doden door baarmoederhalskankervaccinatie

Huisartsen waarschuwen dat de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker bij jonge meisjes op den duur tot meer doden leidt.

Lees verder


Gardasil gelinkt aan 78 uitbraken van genitale wratten

The Gardasil vaccine has been linked to 78 outbreaks of genital warts, according to an article in The Fiji Times entitled "Are our girls guinea pigs?" by Matelita Ragogo. That's right. In addition to all of the other adverse reactions to this controversial vaccine, children who receive it are subject to outbreaks of genital warts.

Lees verder


Waarom Gardasil weigeren

Waarom je dochter het Gardasil vaccin niet moet gebruiken.... - Pam Popper, M.D. (podcast - 14 minuten)

Luister naar de uitzending

Bezoek site


TV - Zembla over Gardasil

Het omstreden kankervaccin

Vanaf volgend jaar worden 12-jarige meisjes die dat willen tegen baarmoederhalskanker gevaccineerd. In de medische wereld heerst verdeeldheid.

Bekijk uitzending


Dossier Gardasil - Drs Henk Trentelman

Het middel Gardasil zou immuniteit bewerkstelligen tegen vier verschillende HPV's, waaronder de gevreesde typen 16 en 18; het middel Cervarix tegen deze twee. Nu de fei-ten: jaarlijks wordt in Nederland bij ongeveer 600 vrouwen baarmoederhalskanker vastgesteld; tussen de 200 en 250 overlijden daaraan; meestal betreft het vrouwen van 35 jaar en ouder. Voor het juiste perspectief: borstkanker wordt jaarlijks bij ongeveer 11.800 vrouwen gediagnosticeerd. In het navolgende maak ik dankbaar gebruik van bijzonder gedetailleerde en uitstekend gedocumenteerde redactionele artikelen uit 2007/2008 van de hand van de medical research journalist Dťsirťe RŲver. Alhoewel vrij algemeen wordt aangenomen, dat genoemde typen 16 en 18 van het HPV dit type kanker veroorzaken, bestaat er ook een relatie met specifieke herpesvirustypen. Het reeds genoemde uitstrijkje is zinvol, omdat de kanker zich geleidelijk ontwikkelt. Verder betekent het hebben van een HPV-infectie geenszins dat er zich kanker zal gaan ontwikkelen, want naar schatting 80% van de vrouwen krijgt voor hun 50ste levensjaar met een dergelijke infectie te maken, doch deze is bij de meesten na twee jaar op natuurlijke wijze opgelost.

Lees verder


Klink drukt vaccin in Nederland door....

Dankzij minister Klink worden binnenkort ook onze dochters met dit nieuwe vaccin bestookt. Toch slim om eens de andere kant van dit wondervaccin te bekijken.

Ron


Gardasil Cancer Vaccine Linked to Pancreatitis ?


Akansas fights against the Flu Shots Merck Gardisil Lies!!!

Watch this report about the lies and the courageous people that are fighting the Drug companies that lie to you and won't disclose what is in vaccinations. It is making people sick and they are attacking our children. WAKE UP AMERICA and FIGHT BACK against Gardasil and Merck and the Flu shots that contain Thimerosal!

http://www.youtube.com/v/75YuEXXcqlE


About-Face: Media Outlets Turn on 'Cancer Vaccine' Maker

Another pharmaceutical company is being targeted by the media -- except this time it's over the drug Gardasil, embraced by journalists just two years ago. ABC, CBS, The New York Times have each attacked the pharmaceutical company Merck for its "One Less" marketing campaign without acknowledging the media's role in promoting the drug Gardasil.

http://www.youtube.com/v/jdLwoAOcmJM


Gardasil's Side effects

A 11 year old little girl that has been in abdominal pain everyday since she got her second shot!

http://www.youtube.com/v/XclRsIRWSi0


Vaccine Causes Illness?

Gardasil, the HPV vaccine marketed by Merck has been the subject of controversy ever since it was approved by the Food & Drug Administration (FDA) in 2006. While some conservative groups oppose Gardasil for philosophical and moral reasons, other patient advocates are disturbed by Gardasil side effect reports and the aggressive campaign Merck has waged to make the vaccine mandatory for girls in the US.
At the time of its approval, Merck & Co., the maker of Gardasil, said that clinical trials had proven the vaccine to be between 90-100% effective in preventing the transmission of some strains of the Human Papillomavirus (HPV) that cause cervical cancer. The approval of Gardasil was much hyped, with Merck claiming that it had the potential to eventually eliminate most cervical cancers. Merck also claimed that Gardasil was practically side effect free. The claims of few Gardasil side effects, however, are not borne out by the FDA's own statistics. A 2007 analysis by Judicial Watch of Gardasil adverse event reports revealed that there had been at least 3,461 complaints of adverse reactions to the Gardasil vaccine, and there could have been as many as eight deaths attributable to Gardasil. According to Judicial Watch, in several instances, blood clots were reported to have occurred after the administration of Gardasil. The Gardasil side effect reports also included 28 women who miscarried after receiving Gardasil. Other side effects reported to the FDA included paralysis, Bells Palsy, Guillain-Barre Syndrome, and seizures were also reported. Oddly, Judicial Watch was only able to obtain the FDA's reports on Gardasil after it filed a Freedom of Information Act request with the agency. While Judicial Watch does promote a conservative agenda, it's findings on Gardasil are still cause for concern.

There have also been a handful of deaths that occurred following the administration of Gardasil. Three young women in the US died shortly after receiving Gardasil, while two other women in Europe also died after the vaccine was administered. Despite all of these reports, Merck continues to market Gardasil as virtually side-effect free. Thus far, the FDA has refused to conduct a formal safety review of Gardasil. But Merck has done more than simply market Gardasil. The company has waged an extremely aggressive campaign to make Gardasil mandatory for young girls. Following its approval, the Centers for Disease Control recommended that all young girls between the ages of 11 and 12 receive the Gardasil vaccine. Merck was more than happy to echo the CDC recommendations, and actually began an intensive lobbying effort to convince state health authorities to make Gardasil vaccinations mandatory for young girls. Recently, 20 states pushed for federal mandates to make Gardasil mandatory for sixth grade girls. Merck's heavy promotion of Gardasil has been effective, as some analysts estimate that Gardasil could net the company as much as $1.4 billion in its first full year on the market.
http://www.newsinferno.com/archives/2668


Gardasil

Art Fennell Reports examines the new reports that the HPV vaccine Gardasil may be hurting your children rather than helping them.

http://www.youtube.com/v/Mwat1qn25HE


Is HPV Vaccine Safe?

Families are wary of a popular HPV vaccine after their loved ones became seriously ill. Sharyl Attkisson reports and Dr. Jon LaPook offers advice for parents concerned for their child's safety.

http://www.youtube.com/v/31Irc8CHK0c


 


TV - Netwerk

Gardasil - De campagne voor het baarmoederhalskankervaccin
Als het aan minister Klink van Volksgezondheid ligt, worden meisjes straks vanaf twaalf jaar ingeŽnt tegen baarmoederhalskanker. Over de werkzaamheid van het vaccin bestaan echter nog veel vragen. Voor de farmaceuten zijn de belangen groot. De bedragen die er te verdienen zijn, zijn enorm. Geraffineerd wordt er daarom campagne gevoerd voor het vaccin. Netwerk bekeek hoe de farmaceuten Nederland klaarstoomden voor een omstreden vaccin.

http://player.omroep.nl/?aflID=7757301


Wacht met vaccin baarmoederhalskanker

De landelijke invoering van een vaccin voor baarmoederhalskanker voor alle meisjes vanaf 12 jaar moet worden uitgesteld.

http://www.nu.nl/news/1718170/151/%27

ps: Zwitserland zei dit al in 2006 !

xxx


Gardasiltragedies - waar zijn de rapporten?

Uit een internetartikel van journaliste Cynthia Janak van 3 juli 2008

In juni 2006 kondigde de Amerikaanse Voedsel en Warenautoriteit, de Food and Drug Administration (FDA), de komst van het vaccin Gardasil aan. "Vandaag is een belangrijke dag for de volksgezondheid en voor onze voortdurende strijd tegen ernstige levenbedreigende ziektes als baarmoederhalskanker, zei Ala Azar, Staatssecretaris van het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid, de US Department of Health and Human Services (HHS). "De HHS legt zich toe op het bevorderen van cruciale gezondheidsmaatregelen zoals de ontwikkeling van nieuwe en veelbelovende vaccins om de gezondheid van alle Amerikanen te beschermen en bevorderen."

"Dit is het eerste vaccin dat een specifieke licentie krijgt om baarmoederhalskanker te voorkomen. Het snelle goedkeuringsproces onderstreept de toewijding van de FDA om veilige en effectieve vaccins zo snel als het kan mogelijk te maken. Vaccins hebben niet alleen de tol van ziektes als polio en mazelen verminderd bij zuigelingen en kinderen, maar ze spelen een alsmaar groeiende rol in het beschermen en verbeteren van de levens van jonge volwassenen en volwassenen," zei dokter Jesse Goodman, directeur van het Centrum voor Biologische Evaluatie en Onderzoek van de FDA.

Vier onderzoeken, een in de Verenigde Staten en drie multinationale studies, werden gehouden bij 21.000 vrouwen om te zien hoe goed Gardasil werkte bij vrouwen tussen de leeftijd van 16 en 26 door ze ofwel het vaccin ofwel een placebo toe te dienen. De resultaten toonden aan dat Gardasil bij vrouwen die niet waren geÔnfecteerd bijna 100 procent effectief was in het voorkomen van baarmoederhalsletsel, vaginaal en schaamspleetletsel en genitale wratten veroorzaakt door infectie met die types van het HPV-virus waartegen het vaccin zich richtte. Hoewel de onderzoeksperiode niet lang genoeg was voor de ontwikkeling van baarmoederhalskanker, werd het voorkomen van dergelijk baarmoederhalsletsel geacht baarmoederhalskankerpreventie zeer waarschijnlijk te maken.Sinds de goedkeuring van Gardasil zijn duizenden jonge vrouwen en meisjes gedupeerd door dit vaccin.

Dit zijn de laatste statistieken:

8.838 vermelde incidenten, waarvan: 103 levensbedreigend, 255 ziekenhuisopnames, 3.544 naar de Eerste Hulp, 1.236 nog niet genezen, 159 invalide en 16 doden.

Ook waren er 12 bloedklonteringsincidenten en 3 waarbij embolisme (bloedvatverstopping) optrad.

Als je ervan uitgaat dat slechts 10% van de gevallen daadwerkelijk vermeld wordt, levert dit de volgende statistieken op:
88.380 incidenten, waarvan 1.030 levensbedreigend, 2.550 ziekenhuisopnames, 35.440 naar de Eerste Hulp, 12.360 nog niet genezen, 1.590 invalide en 160 doden.

http://www.renewamerica.us/columns/janak/080703

Vertaling Mike Donkers


Achttien doden in verband gebracht met Gardasil

Uit een internetartikel van 17 juli 2008 verschenen op de website News With Views, geschreven door Sarah Foster.

Een recente publikatie door een conservatieve waakhondgroep heeft de media-aandacht voor een controversieel antivirusvaccin opnieuw aangewakkerd.  In een 25-pagina's tellend rapport dat op 30 juni verscheen, brengt Judicial Watch - een non-profitorganisatie uit Washington die "transparantie en aansprakelijkheid van de overheid" voorstaat - op overheidsdocumenten gestoeld bewijs naar voren dat gedurende de twee jaar nadat de FDA het heeft goedgekeurd het door Merck gefabriceerde en veelvuldig aangeprezen als een veilig baarmoederhalskankervaccin Gardasil in verband wordt gebracht met bijna 9.000 "ongelukkige gebeurtenissen", waaronder de dood van 18 - misschien wel 20 - meisjes en jonge vrouwen. Daarnaast waren er 140 "ernstige" vermelde gebeurtenissen (waarvan 27 werden gecategoriseerd als "levensbedreigend"), met 10 spontane abortussen en zes gevallen van Guillain-Barre Syndroom - allen sinds januari 2008.

Guillain-Barre Syndroom (GBS) is een zeldzame, potentieel verwoestende autoimmuunaandoening die het niet-centrale zenuwstelsel aanvalt en kan leiden tot verlamming en, in enkele gevallen, de dood. Er is geen behandeling of oorzaak bekend, maar het Amerikaanse Nationale Gezondheidsinstituut beweert dat het soms veroorzaakt wordt door operaties of vaccinaties. Judiicial Watch heeft in totaal 38 gevallen van GBS blootgelegd die zijn gemeld aan de FDA sinds Juni 2006 (zes sinds januari 2008) onder meisjes die tenminste een dosis hadden ontvangen van het uit drie doses bestaande vaccin. Uit de gegevens blijkt dat sinds september 2007 het totale aantal doden dat in verband wordt gebracht met Gardasil in de Verenigde Staten tenminste 18 bedraagt - waarvan vier door bloedklontering en negen door onbekende of onbestemde oorzaak.

Onder de overlijdensgevallen bevonden zich:

" Een 20-jarige vrouw met geen medische geschiedenis, die op 1 april 2008 werd ingeŽnt met Gardasil en vier dagen later overleed nadat ze medische hulp had gezocht.

" Een 12-jarig meisje met eveneens geen geschiedenis van medische problemen, dat overleed in haar slaap drie weken na haar inenting met Gardasil.

" Een 11-jarig meisje dat in mei 2007 overleed in de operatiekamer, drie dagen na haar eerste inenting met Gardasil. Omdat negatieve reacties op medicatie vaak niet vermeld worden is Judicial Watch van mening dat het werkelijke aantal slachtoffers veel hoger is.

http://www.newswithviews.com/NWV-News/news57.htm

Vertaling : Mike Donkers


Gardasil complicaties

In de maandelijkse nieuwsbrief over gezondheid nummer 7/2008 van Medisch Dossier ("Wat artsen je niet vertellen" van Lynne McTaggart) is een artikel gewijd aan de onderzoeken over het vaccin Gardasil. Met zťťr schokkende resultaten! Een stukje daaruit....

"Er blijven nieuwe problemen de kop opsteken rond het vaccin dat een einde zou maken aan baarmoederhalskanker.

Het aantal jonge vrouwen dat ziek wordt ten gevolge van Gardasil, ťťn van de vaccins tegen baarmoederhalskanker, neemt toe. Tot en met de maand maart van dit jaar werden in Amerika 7000 incidenten gemeld bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), waaronder 13 gevallen met dodelijke afloop!, 204 vrouwen ondergingen een ziekenhuisopname en 124 kinderen liepen een handicap op. Bij degenen die overleden, werden hartaanvallen en embolieŽn gediagnosticeerd. Waarschijnlijk moeten we het aantal gemelde gevallen echter vermenigvuldigen met een factor tien, omdat naar schatting vaak maar 10 procent van de bijwerkingen en incidenten door medicijnen wordt gemeld. Ook in de Europese Unie zijn gevallen met dodelijke afloop gemeld! Uit de onderzoeksdata over de werking van Gardasil blijkt dat het een aantal stammen van het humane papillomavirus (HPV) kan bestrijden, maar er is geen enkel bewijs voor dat het ook kanker kan voorkomen."

http://www.medischdossier.org

 

Schokkend ?

Niets schokkends aan, zou je denken. Er is een virus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt, daar is een vaccin tegen (Gardasil), dus gaat de overheid ons beschermen tegen die virus door middel van inentingen. Totdat ..... je jezelf een beetje verdiept in deze materie ..... dan kom je al snel tot heel andere conclusies:

A:) Het verband tussen het HPV-virus en baarmoederhalskanker is zeer zwak, en niet of nauwelijks bewezen. (zie: www.vaccineinfo.net en www.trenches.wordpress.com )

B:) De bijwerkingen van Gardasil zijn schokkend, en kunnen onder andere verlammingsverschijnselen veroorzaken, tot aan overlijden aan toe. ( zie oa: Gardasil video en www.consultwebs.com en www.judicialwatch.org)

C:) Het is een enorm duur vaccin, de 30 miljoen die nu.nl noemt zal bij lange na niet voldoende zijn.

Blijkbaar is onze regering van mening dat de slachtoffers van de bijwerkingen van zo’n vaccinatie-programma maar op de koop toegenomen moeten worden. Want al deze informatie omtrent het HPV virus en de vaccins is algemeen bekend. Fijn, zo’n normen en waarden-club aan het bewind.

Gaat u uw dochter blootstellen aan dit "expiriment" en aan de bijwerkingen ???

Rob Hundscheidt


Eighteen deaths linked to Gardasil

A recent publication by a conservative watchdog group has rekindled media interest in a controversial anti-virus vaccine and sent Big Pharma and federal health agency officials into damage control mode. In a 25-page special report released June 30, Judicial Watch -- a Washington DC-based nonprofit organization that promotes “transparency and accountability in government” – presents evidence based on government documents that in the two years since being licensed by the Food and Drug Administration, Merck & Co’s Gardasil, heavily promoted as a safe and effective vaccine against cervical cancer, has been connected with nearly 9,000 “adverse events,” including the deaths of 18 – perhaps 20 – girls and young women.

http://www.newswithviews.com/NWV-News/news57.htm


Gardasil Vaccine Comes Under New Fire from Revealing Reports

According to CNN News and other media sources, reports surfaced yesterday proving that since the drug was fully approved only two years ago by the Food and Drug Administration, there have been over 7,800 complaints of reactions and ailments linked to inoculation with Gardasil.

http://www.associatedcontent.com/article/866189/
gardasil_vaccine_comes_under_new_fire.html?cat=5


Merck gaat meer waarschuwing plaatsen op baarmoederhalskankervaccin

Through June 10, medical professionals and others reported to a government database 8,864 instances of health problems, including fainting, numbness, seizures and paralysis, a study released June 30 by the conservative watchdog group Judicial Watch shows.

http://www.washingtontimes.com/news/2008/jul/10/
merck-fda-expand-gardasil-warnings/

The FDA adverse event reports on the HPV vaccine read like a catalog of horrors. Any state or local government now beset by Merck’s lobbying campaigns to mandate this HPV vaccine for young girls ought to take a look at these adverse health reports."

http://www.judicialwatch.org/story/2008/may/judicial-
watch-investigates-side-effects-hpv-vaccine


Is HPV Vaccine Safe?

Families are wary of a popular HPV vaccine after their loved ones became seriously ill. Sharyl Attkisson reports and Dr. Jon LaPook offers advice for parents concerned for their child's safety.


Video - Gardasil HPV Vaccine Hoax Exposed

This video exposes the truth about Gardasil and HPV vaccinations: They don't work and may actually be dangerous to women. The FDA knew HPV did not cause cervical cancer in 2003.

http://www.newstarget.com/022405.html


Quick cancer mandate raises health concerns

There are more than 120 types of HPV, including a dozen that cause cervical cancer. Gardasil proved 100 percent effective against its target of two strains blamed for 70 percent of cervical cancers, plus another two that cause 90 percent of genital warts. By comparison, the chickenpox vaccine is effective in preventing outbreaks in 85 percent to 90 percent of patients, and the series of hepatitis B shots is 95 percent effective, according to the National Network of Immunization Information.

http://www.stateline.org/live/details/story?contentId=194737Gardasil Not the Dream Vaccination Women Expected

According to Dr. George Sawaya of the University of California San Francisco the effects of the vaccine are "modest" at best. "The effect is fairly small, "said Sawaya. "The recommendation for widespread vaccination of women after they become sexually active may need to be rethought." This belief stems from the evidence that the vaccination only reducing the incidence of cancer precursors by a mere 17%.

http://www.associatedcontent.com/article/240353/gardasil_
not_the_dream_vaccination.html


Study casts new doubts on HPV vaccine

New data on the controversial HPV vaccine designed to prevent cervical cancer have raised serious questions about its efficacy, researchers reported today, potentially undercutting the efforts in many states to make vaccination mandatory.

http://www.latimes.com/news/nationworld/nation/la-sci-hpv
10may10,1,4244107,full.story?coll=la-headlines-nation


Life saving treatment or giant experiment?

Many countries are considering mass vaccination of young girls, but Rebecca Coombes reports that proposals for mandatory immunisation in the US have raised concerns, and not just among religious conservatives

http://www.bmj.com/cgi/content/short/334/7596/721


HPV Vaccination — More Answers, More Questions

Policymakers, clinicians, and parents have a keen sense of urgency about HPV vaccination. On one hand, the vaccine has high efficacy against certain HPV types that cause life-threatening disease, and it appears to be safe; delaying vaccination may mean that many women will miss an opportunity for long-lasting protection. On the other hand, a cautious approach may be warranted in light of important unanswered questions about overall vaccine effectiveness, duration of protection, and adverse effects that may emerge over time. HPV vaccination has the potential for profound public health benefit if the most optimistic scenario of effectiveness is realized.

http://content.nejm.org/cgi/content/full/356/19/1991


Growing Controversy Over New Merck Vaccines

Gardasil, Zostavax, and Rotateq were all vaccines introduced by Merck in late 2005 in an attempt to turn their finances around in the wake of litigation over thousands of deaths allegedly caused by the painkiller Vioxx. However, Gardasil has caused conflicts between state legislatures who want to require young girls to take it and parents who believe such laws circumvent their rights. Meanwhile, Rotateq, designed to prevent gastrointestinal illnesses in children, has led to growing incidents of intussusception, a rare and life-threatening form of intestinal blockage.

http://www.mercola.com/2007/mar/10/growing-controversy-
over-new-merck-vaccines.htm


Merck's "Help Pay for Vioxx" Mandatory Vaccine Campaign

News reports about Merck's aggressive marketing campaign aimed at obtaining state government mandates forcing 11 and 12 year old girls to be vaccinated with its Human Pappilomavirus (HPV) vaccine, Gardasil, is the latest example of irresponsible marekting targeting America's female population.

http://www.ahrp.org/cms/content/view/463/29/


Merck & Co's Gardasil to be monitored by French drugs agency AFSSAPS

French health and sanitary products regulator AFSSAPS said it will monitor Gardasil, Merck & Co (NYSE;MRK) Inc's vaccine against cervical cancer, for any adverse effects.

http://money.cnn.com/news/newsfeeds/articles/newstex/AFX-0013-18251461.htm


Confirmed: Your Daughter Is Merck's Guinea Pig

Diane M. Harper, a researcher who worked on this vaccine has revealed that it has NOT been tested on young girls and "worst case" scenario; increased cervical cancer rates. As I covered in my February 8th column, Merck needs cash badly.

http://healthtruthrevealed.com/full-page.php?id=1009187503&&page=article


Top researcher - 'Untested' vaccine could harm

Harper is a professor and director at the Gynecologic Cancer Prevention Research Group at Dartmouth, and told the publication that there "is not enough evidence gathered on side effects to know that safety is not an issue." Harper, who has spent much of the last 20 years studying dozens of strains of HPV, said all of her trials have been with subjects ages 15 to 25, and personally she believes the new vaccine could offer help to women ages 18 and up.

http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=54713


Cervical Cancer Vaccine Continues to Spark Debate

Strong negative reaction from some segments of the public to state mandates caused pharmaceutical giant Merck, which makes the vaccine, to pull back on lobbying efforts advocating mandated vaccination. Repeated calls to Merck for comment were not returned.

http://www.cbc.ca/cp/HealthScout/070329/6032917AU.html


Health problems following HPV vaccination (Merck's GARDASIL)

The National Vaccine Information Center (NVIC) today released a new analysis of the federal Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) reports of serious health problems following HPV vaccination (Merck's GARDASIL) during the last six months of 2006. Out of the 385 individual GARDASIL adverse event reports made to VAERS, two-thirds required additional medical care and about one-third of all reports were for children 16-years-old and under, with nearly 25 percent of those children having received simultaneously one or more of the 18 vaccines that Merck did not study in combination with GARDASIL. NVIC is calling on the FDA and CDC to warn parents and doctors that GARDASIL should not be combined with other vaccines and that young girls should be monitored for at least 24 hours for syncopal (collapse/fainting) episodes that can be accompanied by seizure activity, as well as symptoms of tingling, numbness and loss of sensation in the fingers and limbs, all of which should be reported to VAERS immediately.

http://www.909shot.com/Diseases/HPV/pr022107HPV.htm


New Concerns over HPV Vaccine

McCune is a professor of obstetrics at the University of California San Francisco, and recently co-authored a recent New England Journal of Medicine paper questioning the effectiveness of the vaccine. The Paper points out that since it typically takes decades for cervical cancer to develop, Merck's three-year clinical trial tracked the development of lesions indicating abnormal cells, including grade 1 lesions that are typically benign and disappear without treatment. In McCune's opinion it is "insufficient to infer" that Gardasil is effective in curbing high-risk genital cancers.

http://thetyee.ca/News/2007/05/31/HPVVax/


 

 


 


View My Stats